Málnás-mogyorókrém trüffel pohárkrém
Hozzávalók(4 nagyobb pohárhoz):
- 350 ml habtejszín
- 3 ek. mogyorókrém
- 90 g étcsoki
- 250 g málna
1. Melegítsünk fel 100 ml tejszínt. Miközben a tejszín szaunázik, tördeljük a csokit egy tálba.
2. Öntsük a tejszínt a csokira és hagyjuk egy picit állni.
3. Ha úgy látjuk, hogy a csoki elolvadt keverjük el, amíg teljesen összeelegyednek és tegyük bele a mogyorókrémet is.
4. Keverjük simára és hűtsük ki.
5. Ha a krém kihűlt,verjük fel a tejszínt.
6.Már jöhet is a rétegezés! Mindenki kedve szerint pakolhatja a cuccot egymásra. Az én sorrendem: trüffel krém,málna, tejszín, krém, tejszín, málna.
Szuper, ahogy az ízek kiegészítik egymást: a málna savanykássága ellensúlyozza a krém töménységét, a tejszín pedig csak hab a tortán! (Értitek?! Menyire vicces is vagyok ma... :))